Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum yönetiminin bunu engellemesi çok çok zor, bireysel önlem alınmalı ama birazdan size hakaret etmek icin gelecekler cunku forum uyelerinin cok buyuk bir kismi durust satici degil, maalesef

mevcut konudan bagımsız olarak, herhangi bir konuda forum yönetiminin engelleyebilitesinden ziyade en azından forum kurallarına eklemesi beklenmelidir biz üyeler tarafından. frum kurallarında yazan çogu şey zaten engellenemiyor, fakat üyelerin duyarlı davranabilmesi adına ömcelikle referans alıp gösterebileceği forum kuralı haline gelmedi bir durum. diğer türlü o zaman "ee zaten yönetim bunu engelleyemez" diye tüm kurallar kalksın teksasa dönsün ortam =)

backlink tarafında "her türlü link kabul eden" tabiri yasaklansın dedim, kimse oralı olmadı. bu tabir alenen illegal sektör demektir. Dile getirince "forum yönetimi bunu nasıl engellesin, nereden bilsin, yapan yine yapar" deniyor. Abi tamam da, sen zorunlu hale getir kategori belirtme işini, yapan yine yapar da en azından kuralların buna müsade etmesin.

Dolayısıyla ben her türlü konuda "yönetim bunun önüne geçemez" savına karşıyım. Elbette önüne geçemez, yasalar geçemiyor bazı şeylerin önüne r10 nasıl geçsin, ama en azından kurallarına işlemeli, bu tür konularda duruşu belli olmuş olur, kurallara aykırı şeyler de en azından alenen yapılamaz