Gerek yok bence. Ama yine de karar sizin.
r10 forumdışı küfürler burayı baglamıyor diye biliyorum
Yani numarasını falan vermediğiniz sürece sorun olmaz bence kişisel veri paylaşmayın
Burada kurumsal üyemi? Düşündüğüm kişi olabilir 😀
kullanıcı adını verebilirsiniz hocam, sonuçta kişisel bilgi değil
İfşalayın da biraz çekirdek çitleyelim.
kullanıcı ismi nedir hocam
uzak duralım
forum disi da olsa, aile degerlerine küfür ban sebebidir; forum kurallari öyle. şikayet kategorisi kurallarini okuyunuz.
ifşa edip banlatın; 3 kuruş icin bir insanin ailesine kufredecek hic bir paçoz bu forumda olmamali.
Konu dışı oluyor biraz ama şu dijital ürün mevzusuna benim kafam takılıyor. Çoğu kişi ürün sahiplerinin haberi olmadan oradan buradan topladığı şeyleri satıyor ve içerik sahibinin haberi olmadığı için herhangi bir şikayet vs.de oluşmuyor. Bence düzenleme olması gereken bir konu. Tek kişi milyonlarca dijital ürün üretebiliyorsa ona bir lafım yok.
Forumdan olmasına gerek yok farklı bir yerden de olsa ailevi küfür ban sebebi.
Yani moderatör bile kanıtınız varsa ve ailevi değerlere hakaret ettiyse şikayet konusu açabilirsiniz demiş. Şikayetim var kategorisinin yetkili moderatörlerinden birisi söylüyor bunu üstelik. Siz hala ceza yer miyim, banlanır mıyım yok affetmeli miyim diyorsunuz. Sorunuzun cevabını moderatör vermiş Annenize küfür be hakaret eden bu şahısı affedecek misiniz siz şimdi? Bunu niye bize soruyorsunuz? O sizin vicdanınıza kalmış birşey. Biz nasıl diyelim senin kutsalına hakaret eden bu adamı affet diye.
Kusura bakmayın alıntılama yapıyorum herkesten özür dilerim.
https://www.r10.net/sikayetim-var/41...ayetciyim.html
şikayet konusu açıldı