merhaba birden fazla şuanda türkiye bazlı ama asıl yurtdışı bazlı bir platform geliştiriyorum ilk olarak trade tarafında şu asıl amacım saçma salak gruplarda millete sinyaller diye fake datalarla milleti dolandırılıyor bunun önüne geçmek amaçlı böyle bir platform hazırlamak istedim veriler api ve websocket üzerinden işlenmekte blockchain kısmına hakim olduğum için kullanıcılar mağdur olmasın amaçlı bir platform geliştirmek lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın
futures sinyalleri, binance mexc bybit coinbase vs vs ileride tamamını ekleyeceğim (balina sinyalleri futures ve spot tarafında)
indikatörler rsi macd vs vs
aynı zamanda hangi ağda nerede balina var nereye transfer etmiş ve ne yapmış
telegram botu ile sinyaller heryerde erişebilir şekilde
aynı zamanda tr platformu içinde bir haber platformu açmayı düşünüyorum üst taraftaki futures kısmı neredeyse hazır bitmek üzere 1 sene ücretsiz devamını ise yd şirket açıp platforma dökmeyi düşünüyorum coinglass gibi eksikleri değil fazlaları olsun diye uğraşıyorum ufak tefek front end ve backend özellikleri kaldı max 1 hafta kadar sürer ve platformu açacağım şuanda ise 2 3 günde 1 haber platformuna geçiyorum 2 günde trade toolu 1 günde ise haber platformunu devam ediyorum nodejs tarafında
neler olsa güzel olurdu görüşleriniz önemli teşekkür ederim
Platformdan ufak kesit
tarihe bakmayın asc desc ile filtreleme yapmadım gibi örnek görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
dolandırma amaçlı gibi saçma sapan arkadaşlar yorum yapmasın yapacak varsa da zaten sinyallerin geldiği tarih ve fiyatlarını da tarihle kontrol ettirebilirsiniz