savsın hocam cimere bunuda eklersin oda kervana takılır

tekrar ararsın dersin senide şikayet ettim sallamadığına görevini savsakladığına dair diye bak nasıl tutuşacak isterse tutuşmasın
Hocam maalesef cimer yanlış anlaşılıyor, cimere gelen 100 şikayetten ortalama 5-10 tanesi için işlem yapılıyor. Cimer ile kimseyi korkutamazsınız. Cimerden gelen şikayetleri yaklaşık 2 yıl boyunca ben cevapladım. Siz belediyeyi şikayet ederseniz ilk olarak şikayet çevre ve şehircilik bakanlığına düşer oradaki personel taşra teşkilatına yönlendirir bazen bu yönlendirmeler otomatik olarak yapılır, taşra teşkilatındaki görevlide genellikle şikayet edilen kurum veya belediyeye yönlendirir şikayeti, son durak burasıdır. 15 gün içerisinde cevaplanmak zorundadır. Bir personel ilgili kurum veya belediyedeki yetkili amire eğer ki konu ciddi bir meseleyse danışır, ardından şöyle bir cevap verilir ''şikayetiniz ilgili birime aktarılmış gerekli incelemeler yapılıp konu çözüme kavuşturulacaktır'' tarzında bu sadece bir örnek ve üzülerek söylüyorumki genellikle hiç birşey yapılmaz.