Merhabalar, hayırlı akşamlar dilerim öncelikle. Bugün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
Sakin sakin kaldırımdan yürürken sola döndüğümde olanlar oldu. Tam döndüm derken 8-9 tane koca koca köpekler üstüme son ses havlaya havlaya koşmaya başladılar. O anki korkuyla (zaten aramızda 5-6 metre var) kaçayım derken yola atladım ve araba çarptı. Allah'tan araba yavaş geliyordu tam çarptığında durabildi. Tek görebildiğim arabanın beyaz kaputu oldu. Biraz sarsıldım ama bir sakatlık çıkmadı çok şükür. Yolun hemen yanında esnaf lokantası vardı, oradaki teyze sağolsun benden çok panik yaptı. Olayın şokundayken ne yaptığımı bile hatırlamıyorum, o anda sadece teyzenin belediyeyi arayın diye bağırdığını ve amcanın "çantanı savursaydın" dediğini hatırlıyorum. Olayın şokunu atlattıktan sonra birde ben belediyeyi arayayım dedim, konuşma tam olarak şu şekilde geçti:
- Merhabalar, (olayı anlattım)
- Bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor, barınağımız bulunmadığı için toplayamıyoruz. Oraya ekip yollayayım hafta içi baksınlar kulağında küpe olmayanları alıp aşısını iğnesini yapıp geri bırakıyoruz.
- İlla ısıracaklar yani insanları, barınak yapmak çok zor olmamalı ayrıca yasa çıkmadı mı?
- Dediğim gibi bu konuya ben bakmıyorum.
Çok uzatmadım ve direkt yüzüne kapattım, daha geçende yine saldırıyla 2-3 insanın ö*düğü haberini görmüştüm oda aklıma gelmedi değil kaçarken. Gerçekten şu olaya kalıcı bir çözüm gelmesi gerekiyor. Çok seven varsa alıp evinde bakabilir. Bugün başımdan geçen olayı sizlerle de paylaşmak istedim, vaktinizi aldığım için özür dilerim