kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam konuşmayım diyorum ama olmuyor.

Namaz kılmayan insan imkan yok "dürüst olamaz diyorsun en adaletsiz ve dürüst olmayan toplumlar nasıl namaz kılanların çoğunlukta olduğu müslüman ülkeler oluyor o halde ?

Senin söylediğini istatistikler %100 olarak çürütüyor zaten.

Müslüman ülkeler eş dost akraba kayırma , adaletsizlik , hile hurda 'da nirvanaya çıkmışlar artık.

Sen adaleti islamla birlikte gelen bir paket olarak düşünmeye devam edebilirsin. Her düşünülen gerçek olmuyor malesef.

Din güzel Ahlakı öğütlüyor olabilir ama bu yeterli değil.
Dürüstlük Adalet kavramlarını inandığın din değil karakterin oluşturur.
Ailesinden , Arkadaşlarından , Komşularından , çevresinden dürüstlüğü adaleti öğrenen birisi o yolda ilerler.

Bu mesajı özellikle yazdım , şimdi birisi çıkıp yine islama saldırıyorsun diyecek fakat alakası yok , Sen namaz kılmayan herkesi adaletsiz ve dürüst olmamakla suçladın yaptığın büyük bir yanlış.
Hocam sizi anlıyorum,,,
ancak konumuz hak-hukuk ve bu minvalde ,tabii ki en büyük hak sahibi de Rabbimizdir, bizi yoktan var eden...

Sadece Namaz kılmakla tabii ki dürüst olunmaz, ancak , dürüstler de "Namaz kılanlardır"

Namaz sadece eğilip kalkmak değil, öyle namaz sahipleri var ki,, ahrette suratlarına vurulacak...

Öyle namaz sahipleri de var ki,,, ihlas ve muhabbet dolu...

Ama illa Namaz, illa Namaz...Namaz dinin direğidir...Namazı terkeden ise dininin direklerini yıkmıştır..