Merhaba, 2015 yılında açılan bir kanalım vardı. Bu kanalda yaklaşık 2 yıl içerik ürettim 2018 yılına kadar. 2018 yılında adsense hesabım devre dışı kaldı ve kanalın para kazanma seçeneği temelden kapandı. Şuan para kazanma devre dışı diye uyarı veriyor. Bu süreçte yıllar geçti youtube ve politikaları değişti. Örneğin önceden bu kanalın dahil olduğu mail adresine tanımlı adsense hesabımda banlıydı. Yeni adsense oluşturmama izin vermiyordu. Zamanla politika değişikliği ile bu yasak kalktı ve aynı mail ile yeni hesap açabildim ayrıca bu pk devre dışı kanala adsense bile bağlayabildim. Ancak "Para kazanma devre dışı" sorununa bir çözüm bulamadım. İnternetten araştırdığım kadarıyla artık adsense ban yiyince maile bağlı tüm kanalların para kazanması tamamen kapanmıyor. Spam videolarla bile içerik atanların günümüzde para kazanması devre dışı kalmıyor sadece pk açılmıyor ama şartları sayfada görünüyor. Youtube günümüzde para kazanma devre dışı özelliğini kaldırmış anladığım kadarıyla ama benim kanalım 4 5 yıldır böyle kaldı. Azımsanmayacak bir abone var kanalda ve değerlendirmek istiyorum..

Bu sorunun çözümü var mı acaba?