Hocam sevdiğim kadınla evlendim, evlenmeden önce 8 yıllık bi ilişkimiz vardı ve bir anda gaza geldim bastım nikahı.
İlk etapta krediyle tüm ev ihtiyaçlarımı karşıladım ve kiraya geçeceğim evi tuttum depozitosu osu budu derken borç arttıkça arttı.
İlk etapta aylık 40 bin TL ödeme yapıyordum ve her ne kadar kazansam da o toplu parayı her ay vermek canını sıkmaya başladı.
Sevgiliyken herşey ne güzelmiş demeye başladım kira yok, fatura yok, buzdolabı masrafı yok oh ne güzel hayat, gidip kahve içiyosun dönüyorsun eve rahat rahat işine odaklanıyorsun.
Şimdi evde durmak istemiyorum onu hala seviyorum ama evlilikten nefret ediyorum 2024 Mercedese binebilecekken borç ödeyip duruyorum.
Senin çok güzel bir avantajın var kira ödemeyeceksin zaten 36 bin gelir evini rahat rahat geçindirir fakat buna güvenip evlenme sakın.
Çok severek evlendim şimdi ise boşanmayı düşünüyorum kendimi tamamen işe adayıp rahat bir yaşam sürmek istiyorum ama maalesef evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor çünkü kimsenin hayatıyla oynamayacaksın. Ben keşkede kaldım umarım sen bu yazıdan birşeyler çıkarabilirsin. İyi forumlar