Bugün Açık Arttırma açtığım Backlink başlığına ''Limonata Fiyatına Edu Backlink Sahibi Olun'' yazdım.

Adam gitmiş başlangıç fiyatına bakmadan, arttırma fiyatına bakmadan Hemen al fiyatına bakmış, daha açık arttırma olduğunda haberi bile yok (Başlangıç fiyatı 150₺, Hemen al fiyatı 999₺)
Gelmiş konuya hani Limonata fiyatındaydı yazıyor (Profilinde 50 yaşında görünüyor)
Açık arttırma kategorisine konu açmama rağmen, Limonatanın fiyatı ortalama 100-150tl olmasına rağmen
Hemen al fiyatına bakıyor ve konunun Açık arttırma konusu olduğunda haberi yok
Altına da bazı arkadaşlar çok güzel yazmışsın, çok güzel anlatmışsın vsvs. diye yanıtlamışlar ve bunu da 3 5 kişi beğenmiş onlarında açık arttırma olduğunda haberleri yok

R10 nereye gidiyor anlamadım ben Webmaster forumu olarak girdiğimiz ticaret forumu dert babalarıyla, ticaretten bağımsız insanlarla dolmuş (Yönetime kesinlikle lafım yok ama insanlar ticaretten tamamen bağımsız takılıyor artık)
Normalde her açık arttırmaya teklif gelirken bugün açtığım 2 arttırmaya da bu arkadaşlar yüzünden teklif gelmedi, olan benim haftalık ticaret açma haklarına oldu...