A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir yıldır comnet kullaniyorum. Şikayet kaydı açtığım oldu 5 6 kez. Neden benim aboneliğimi fesh etmediler. Çünkü asla hakaret ve küfür etmedim comnet yetkililerine. Neden yapayım ki. Hakaret edince elime ne geçecek. Comnet baglantinizin fesh edilmesi sizlerin hatası.
Hocam yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız? Comnet bedava olsa almam. Yılda 5-6 kez şikayet kaydı açtıysanız bu oran da fazla bana göre. Yıllardır Türk Telekom ve Turkcell kullanırım. Toplasan o kadar şikayet talebi açmamışımdır. Bir bakım olsa Türk Telekom anında sms ile bilgi veriyor.

1 yıllık parayı peşin ödeyeceksin, ilk 1 ay sorunsuz kullan, sonra ki aylarda pişman ettirsinler. İnsanlar da bir yere kadar sakin kalır. Tüketici hakem heyetine gideceğim demek küfür mü?
Yahu haklarında 100 şikayet varsa 80 i müşteri temsilcilerine 20 si de hizmet kalitesinin kötü olduğu için. Sözleşme fesh ediyorsan iade de yapacaksın ama iade yapmıyorlar. Ben hiçbir kurumsal firma da sözleşmeni fesh ederiz, son uyarımdır v.s cevap almadım. Comnet'i kesinlikle altyapısı mükemmel olanlar kullanmalı. Yoksa böyle uyarı alırsınız, iyi günler.