Bunu bir kaç gündür düşünüyorum acaba yapabilir miyim diye ve bayağıdır 80cc motor sürmemden dolayı yapabileceğimi düşündüm sadece bu şirketlerin hangisi daha iyi o konuyu tam olarak çözemedim YouTube üzerinde baya araştırma yaptım kimi vigo kötü diyor kimi çok iyi diyor kimi de en iyisi Trendyol diyor yani zaten kendi ilimde yemeksepeti alımı olmadığını fark ettim Trendyola başvursam dahi büyük ihtimalle uzun bir süre bekletecektir en azından üniversite zamanlarında küçükte olsa gelir sağlamak istiyorum bana illaki yapma diyenleriniz olacaktır şu zamana kadar sürerken düşmüşlüğüm oldu kaza geçirmedim allaha şükür bir keresinde motor üstüme düştü 5-6 ay oldu hala ayağım morarmış biçimde. Bu gibi problemler başıma gelir illaki ben dikkatli olsam dahi karşıdaki dikkatli olmuyor orası ayrı bir durum neyse motokuryelik yapmış hocalarımız bu şirketlerin hangisinin iyi hangisinin kötü olduğu hakkında az çok bilgi verse bile benim için yeterli olacaktır en azından r10da birinin ağzından dinlemiş olurum.