Dün gece bir arkadaş bana ulaştı ve reklam çıkmak istedi reklamı çıktım beğendi verim iyi sistemi gösterir misin dedi tabi dedim 8 k fiyat çektim param yok cart curt dedi 5 bin vereyim 2 bin de sonra veririm 7 bine anlaşalım dedi anlaştık 5 bin attı bende sistemi gösterdim anlık video alarak saati saatine göstererek herşeyi gösterdim sonra bunu ben yapamam zamanım yok falan dedi zaten ben en başında adama söyledim hızlı olursan 5 dk da yaparsın bunu bile bile aldı ve zaten 5 dk da olan birşey yapamam edemem sürekli şikayet iademi geç dedi dedim ki sistem çalışıyor ben neden iadesini geçeyim bir sebep söyle iadesini geçeyim dedim diyor ki ben bunu yapamam denemeden sonra bir şekil yaptı etti aldı oldu sistem bu sefer harcamıyor diyor. Harcıyor halbuki sonra yine iade istiyor yaptığına rağmen tehdit falan ediyor küfür ediyor iademi geç diyor bende geçmedin engelledim sorgudan aileme ulaşmış aile fertlerimi aramış beni dolandırdı demiş falan ailem beni arıyor sen ne yapıyorsun niye milleti dolasırıyepsum falan herkesi tek tek arıyordu bende aramasın diye sistemin çalışmasına rağmen mecburiyetten iade ettim çok zoruma gitti ne yapabilirim arkadaşa çıktığım sektör illegal sektör reklamı