Hiç boşuna bence o arkadaşlarla uğraşmayın hocam hız konusuna gelirsen benim kullandığım yerde ki alt yapı vasat baya eski o yüzden sana 100 mb 50mb verelim dediklerinde ben en düşüğü neyse bilerek onu alıyorum ki zaten bana verecekleri en fazla 3-5 mb o yüzden hız benim için önemli değil ve ayrıca aşağıda ki konuyu incele kullananlardan yorum iste
https://www.r10.net/hediye-promosyon...melisiniz.html
Daha henüz 1 aylık konu bile değil hocam. Comnet en sıkıntılı firmaların başında gelir. Müşteri desteği en kötü internet sağlayıcısı. Ben Türk Telekom veya aynı kalitede bir firmayı arayıp, müşteri temsilcisinin içinden bile geçsem benim sözleşmemi fesh etmeyi bırak, karşılık bile veremezken, Comnet de neden sorun yaşayanlar müşteri temsilcisi ile konuşunca sözleşmesi fesh ediliyor ve iade alamıyor? Kurumsallık 0 bu bile sorun çözme kabiliyetlerinin yetersiz olduğunu gösteriyor. Bağlantı sorunlarını her firma da yaşarsın alt yapı ile ilgili bir şey. Ama keyfi olarak hız düşürmek ve bağlantı sorunu yaşayan müşterilerinin sözleşmelerini fesh etmek kurumsalların yapacağı iş değil.