serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Yaşanan olayların hiç önemi yok.
Bir sürü yaşanması muhtemel olay var denk gelenleri yaşıyoruz ama olayların farkında olmak herkesin gözüyle olaylara bakabilmek çok değerlidir.
O bizi kırar o bizi toplar o bizi üzer o bizi sevindirir bunlar hep yaşanacak.
Zaten binlerce yıldır sayısız kez her insanın başına çeşitli şekilde bunlar geldi.

Biz bize denk gelince kızıyoruz ama biz başkasına yaptığımızda haklı nedenler buluyoruz.
Bize yapılınca o insanların nedenleri olduğunu düşünebilmek lazım ama haklılar ama haksızlar ama hoşumuza gider ama gitmez.
Tek bir doğru yoktur her insanın kendince doğruları vardır.

Eski sevgiliye dönüş ilk kez tanık olunan bir şey değil.

şahsen bana sağ söyleyip sol vuran birine hak vermek doğru değil bence dediğin gibi bu durumlar hep yaşanıyor ama nasıl aile sevgisin bebeklikte öğreniyorsak aşk da aynı ayırılık hissi de aynı hayatımda aktif biri değilim zaten her canlı her duyuguyu tadacaktır ki son duygu ölümdür sadece söylemek istediğim şu ben bunun üstüne düşünebiliyorum ve yaşamaya devam ediyorum ama çoğu insan bundan hala haber değil veya şuan intihar ediyor insan eğitimini aldığı zaman herşey daha çok değişir bu duyguları dünya kurallarına göre tatmak bana kalırsa yanlış abd v.b ülkeded bu oranın bence düşük olma sebebi millet çocuklukta başlıyor aşk denilen muhabbete ülkede çok konuda eksik ve geriyiz

ek olarak herkesin anne baba olmasını doğru bulmuyorum