enishalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana kalırsa her insanda bu var önemli olan o düşünceye sokmak her konuştuğum insana aynı şeyi söylerim herkesin derdi kendine büyüktür benim kaldırdığımı sizler sizin kaldırdığınız sorunu ben kaldıramam he şunu son zamanlarda çok iyi anladım insanlar nankör bu bende olabilirim belkide öyleyim bilmem istedikçe farkında olmadan daha fazlasını istiyorlar sevgi aşk para bu duyguları ne kadar yaşarsan o karan alışıp daha fazlasını istiyoruz
bünye alışıyor çünkü şundan 6 ay önce hayatımın insanı dediğim insan başkasının elini tutup başkasıyla geziyor şundan 6 ay önce beni toparlayan insan şu anda dağıtan kişi şundan 6 ay önceki insan çoğu zaman kardeşim çoğu zaman ablam olan insan başkasının yanında

siz siz olun değer vermeyin onlar her an eski sevgilisine dönebilir
Selam olsun,

Yaşanan olayların hiç önemi yok.
Bir sürü yaşanması muhtemel olay var denk gelenleri yaşıyoruz ama olayların farkında olmak herkesin gözüyle olaylara bakabilmek çok değerlidir.
O bizi kırar o bizi toplar o bizi üzer o bizi sevindirir bunlar hep yaşanacak.
Zaten binlerce yıldır sayısız kez her insanın başına çeşitli şekilde bunlar geldi.

Biz bize denk gelince kızıyoruz ama biz başkasına yaptığımızda haklı nedenler buluyoruz.
Bize yapılınca o insanların nedenleri olduğunu düşünebilmek lazım ama haklılar ama haksızlar ama hoşumuza gider ama gitmez.
Tek bir doğru yoktur her insanın kendince doğruları vardır.

Eski sevgiliye dönüş ilk kez tanık olunan bir şey değil.