tony adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, footer linklerin yararlı mı zararlı mı olduğu konusunda çok aradayım. Sıralamaya etkisi oluyor mu veya zararı oluyor mu? Mutlaka yapılması gereken bir çalışma mı? Footer link alırken nelere dikkat edilmeli? Neye göre alınmalı? Seo gerçekten deneme üzerine bugüne kadar gördüklerimden onu anlıyorum ancak tanıtım yazısı mı daha faydalı footer link mi bilmiyorum. Veya ikisi bir mi yapılmalı?
Hocam herkes limoni arada derede cevaplar vermiş

Footer Link;
Backlink çalışması sadece footer link değilidir, sosyal link çalışması, tanıtım yazısı da etkili ve önemli backlinklerdir. Footer backlink tecrübelerime göre SEO'daki en son unsur ve çok dikkatli olunması gereken bir unsur. Kritik ancak bi o kadar'da etkilidir. Dikkat edilmesi gereken footer linkin kalitesi ve sayısı. 10 tane footer linkin değerini bazen tek başına bir footer link karşılıyor.
Size tavsiyem SEO sürecinizi adım adım ilerletin teknik SEO, İç SEO, dış SEO eğer teknik ve iç SEO'da eminseniz ilk sosyal backlink ile destekler alın sonrasında tanıtım alımları ile devam edersiniz rekabet ve site durumuna göre kaliteli yüksek dr/da/pa değerine sahip hitli birkaç siteden footer takviyesi yapın eğer süreci böyle ilerletirseniz FOOTER LİNK ZARARSIZDIR.