Bugün bir kişi XXX ürünü var mı diye sordu ve yok dedim. Akşam R10'a girdiğimde ürünü tedarik edip satışa sunanlar gördüm, ilk gördüğüm konu 450₺/1 yıllık bir üründü ve aşağıdaki olay yaşandı.
1. Kişi fiyatı: 450₺/1 YIL
2. Kişi aynı ürünü tedarik edip konu açıyor: 350₺/1 YIL
İlk tedarik eden kişi bunu görünce yeni konu açıyor Piyasayı düşürenlere inat 100₺/1 YIL
Eminim yarın göreceğim konu Taban fiyattan sağlıyorum 70₺/1 YIL olacak.
R10 bugün taban fiyatı kaldırsın 5-10₺'ye satmaya çalışacak insanlar olacağına eminim. Cidden rekabet bu mu?
Ben hiçbir yabancı forumda böyle bir şey görmedim. İnsanlar sırf satış yapmak için neden her şeyin fiyatını bu kadar düşüyor? garip olan fiyatı düşürünce satışların artmıyor o ürünü sadece ihtiyacı olan alıyor sadece kendilerine eziyet ediyorlar.
Konuda bahsetmiş olduğunuz kişilerden biri benim
R10 da ilk tedarik eden ve şuanda 100 TL ye satan benim isim verebilirsiniz sıkıntı yok
Belki benden önce satan olmuştur ama aktıf olarak satan yok
Ben piyasaya soktuğum da çok talep oldu ve bu talep her geçen gün arttı bunu gören x kişiler fiyatı 400 den 100 TL ye 150 TL ye düşürdüler Bende dostça Ve iyi niyetle yazdım bu ürünü satan 4-5 kişiyiz gerek varmı 8 kişiye satacağın ürünü 2 kişiye sat hem düzgün hizmet ver alan da satanda memnun kalsın
Ticaret puanı kastigini söyledi arkadaş bu fiyattan satacak mış bende eyw dedim herkes 100-150 satınca ben 400 satınca müşteri diyor sizin ne farksiniz var diye ?
sırf onlara inat 100 satıyorum eğer biraz daha böyle giderse taban fiyattan saticam
İsin şeyi çıksın çünkü bunu istiyorlar 😊