Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4 ay önce GÜRGENÇLER'den bir iPad Pro satın aldım. Geçen ay ekranında bir pixel hatası oluştu. İş gereği Ankara'daydım ve cihazımı GÜRGENÇLER'in servis merkezine bıraktım. Yaklaşık 3 gün sonra, cihazın değiştirildiği ve değişim cihazının sıfır olduğu belirtildi. Ancak, cihazı teslim almaya gittiğimde, orta kenar kısmında çizik ve şişkinlik olduğunu fark ettim. İmza atmadan cihazı geri verdim ve Apple ile görüşeceklerini söylediler. Bugüne kadar herhangi bir dönüş almadım.

Bu akşam GÜRGENÇLER'in internet sitesindeki canlı desteğe yazdım ve aldığım yanıt şu şekildeydi:

"Konu ile ilgili Apple ile görüşülmüştür. Kullanıma engel bir sorun olmadığından dolayı değişen bir durum olmamıştır. Apple' ın beyanıdır. Cihazınız teslime hazırdır."

Yanıtıma şu şekilde karşılık verdim:

"Peki, tekrardan bir sorun oluştuğunda cihazı getirdiğimde orada bir yamukluk veya kutu bahane edilerek kullanıcı hatası olarak değerlendirildiğinde ne yapacağım? Bu tür durumların önüne geçmek adına servisten onaylı yazılı bir belge talep ediyorum. Cihazın sağlam olduğunu, şu bölgelerde şu tür sorunlar olmadığını belirten bir belge."

Sizce bu süreçte ne yapmalıyım? Daha önce benzer bir deneyim yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek tavsiye veya önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler!