JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kodlama bilmeden kod yazabilirsiniz diyen arkadaşlar chat gpt üzerinden size yardımcı olabilir yukarıda ki arkadaşın dediği gibi böyle bir projeyi chatgpt üzerinden yapmanız bitirmeniz vs imkansız size bu konuda ücretsiz yardımcı olabilecek bir kişi de olduğunu sanmıyorum ücret için ise xx.xxx tl civarı belki yapan birisi çıkar
xx.xxx tl tutarına programı yapan birini geçtim. Elinde bulunup lisansını veren biri bulamazsınız. Anca Selenium gibi webdriver paketleri ile maliyeti piyasadan hesap satın almaktan daha fazla olan, herkese açık sitelerden API çekerek captcha çözmeye çalışan (HCaptcha karınca gibi çalışıyor) dolaylı yoldan sağlam bir tokat yediğiniz programları elinize verirler. Şu konuda bilgi sahibi olmakta fayda var. Şans, bilgi, zaman bunların biri bile yoksa böyle bir programı yapamazsınız. Programı aldım hoppa bitti olmuyor maalesef. HCaptcha her gün yeni methodlar ve görseller ile ortalığın anasını ağlatırken bunlara sürekli güncel çözümler üretecek bir ekibe de ihtiyaç var. Bu ekibe de şans, bilgi, zaman gerekiyor. Yanlış anlamayın sakın hocam, kimse dolandırılmasın diye bunları söylüyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

*Ayrıca böyle bir projeyi yapan adam niye satsın? Soyismini para olarak değiştirir.