@ejder126; metropoller de kiralar yuksek, istanbul ve artvin arasindaki kira farki gibi kiyaslayabilirsiniz. Ama alim gucu ve yasam standartlari hemen her yerde esit seviyede guclu.
@soxiety_; bununla ilgili aile birlesimi diye bir uygulama var. Dosyaniz hazirlanip basvurunuz yapiliyor ailenizi getirmeniz icin. Uygun bir danismandan hizmet alabilirsiniz. Biraz beklenmesi gereken ama sonunda gerceklesen bir yol.
@Mirzabeyon; Uber gunu kurtarmak icin fena sayilmaz ama uzun soluklu yapilmaz. Calistiginiz sehire gore degismekle birlikte hayatinizi idame ettirecek kazanci saglarsiniz. Ama sizi bir adim oteye tasimaz. Ne batar ne cikarsiniz.
@JTR; Ben kanada sokaklarinda yururken kendimi daha guvende hissediyorum. Malum ABD bireysel silahlanmada lider. Anlayis, guler yuz, saygi gibi konularda bence Kanada. Kanada polisinin kibarligi ile ABD polisi karsilastirilamaz bile. Gecen trafik cezasi yedim, polis cezayi yazarken ozur diledi benden.

Ama amac hizli para kazanmak ise dogru adres ABD.
@AlaYazılım; Dogru. Asgari kazanclar o civarda ama asgari kazanan insan sayisi cok az. McDonalds'ta kasiyer olsaniz o miktardan bile fazla kazanirsiniz calisma saatinize bagli olarak. Minimum seviyede saatlik 17-18 dolar kazandiginizi, gunde 8 saat, haftada 6 gun calistiginizi varsayarsak ayda ortalama 3.5k yapar zaten.