zAdemreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instagram hesabı ne kadar suredir aktif? Takipçi sayısı nedir, sayfanın etkileşimi nasıl geri dönüşler nasıl daha önce reklam çalışması yapıldı mı marka tescil edildi mi sitenin ismi marka olma potansiyeli taşıyor mu bunlar kontrol etmek için istemiştim direk 40bin vermek pek makul gelmedi bunları görmeden de verebilecek olan var mıdır bilemiyorum hayırlı satışlar kolay gelsin
Konuda belirtilmeyen ve başkaca soruları olan arkadaşlar pm üzerinden numara isteyip detayları ayrıca soruyorlar. Site ismi harici sordukları tüm soruların cevaplarını detaylarıyla kendilerine iletiyorum. Bugün tam manasıyla hazır hale gelecek bir e-ticaret sitesini kurup, az da olsa müşteri potansiyeli olan bir Instagram hesabı oluşturmak hemen hemen istediğim rakamlara geliyor zaten. Sizin sorularınıza istinaden cevapları da konuya yazmış olayım merak edecek arkadaşlar için de bilgilendirme olmuş olur.

220 instagram gönderisi ve 8347 takipçi (%90 organik) var. Yaklaşık 15 defa reklam çıkıldı bir haftalık olmak üzere. Ortalama 1 haftalık 700-1000 TL arası reklam harcaması oldu. Reklam verildiği zaman günlük 5-10 kişi yazıyor ve en kötü 2 sipariş oluyordu. Marka tescil işlemine başlandı ancak devamı getirilmedi. Site ismi marka olma potansiyeli yüksek.

Doğal gıda satışı yapmayı ciddi olarak düşünenler için satışımız devam ediyor.