dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar, vereceğin cevaplar için öncelikle teşekkür ederim, tüm sayfaları okudum tek tek.
Ben 2 yıldır doğru dürüst web sitesi yapmıyorum, eskiden 300-400 kelimeli makalelerle 1-2k hitler elde ediyordum, 500 gibi makale ekliyordum siteye. Şu an sanırım 1k üzeri kelime daha mantıklı gibi geliyor, sizin söylemlerinize göre.

Bir de sağlık siteleri açmayın dediniz. Benim belirtileri.com isminde sitem vardı, hiti 10k dan 100 lere düştü. Sağlık sektörünü vurduğu dönemlerde. Bu site halen açık 1000 e yakın kaliteli makale var ama iş yapmıyor. Sizde bu siteyi nasıl değerlendirebilirim? Makaleleri silip farklı bir sektöre geçsem zamanla iş yapar mı?

Diğer sorum kripto paralarla ilgili web sitesi düşünüyorum. Örneğin "arbitrium coin nedir" "nereden alınır" gibi konular yazacağım. Google bu tür sitelerde de sağlık siteleri gibi uzman tarafından yazılıp yazılmadığına bakar mı? Boşuna emek vermek istemem. (yatırım tavsiyesi vs yapmayı düşünmüyorum, ya da coini alın, bunu almayın vs. sadece coin hakkında teknik bilgiler vs. ) Gerekirse yatırım danışmanlığı belgesi de alabilirim, internette bunu sağlayan şirketler gördüm, e-devlet onaylı veriyorlar, sitemde bunu yazar kısmında belirtebilirim.

Bir de hocam kripto site için hangi temayı önerirsiniz wp? Bir de olmazsa olmaz eklentiler nelerdir size göre?

Teşekkür ederim
Selamlar hocam, o sağlık sitenizin hala biraz hiti varsa satabilirsiniz, en azından bir sonraki projenizin masraflarını karşılar.
Kripto para, finans ile ilgilidir. Google sağlık ve finans ile ilgili sitelerde EEAT ve YMYL engelleri uygular, kalite değerlendiricileri (google ile anlaşmalı kurumların çalışanları) sitenizi ziyaret ederek her detayı kontrol edecektir, ve sitenizin finans kurumuna ait olmadığını kolayca anlayacaktır, ve gene hayal kırıklığına uğrarsınız.
GeneratePress en hızlı ve SEO uyumlu temadır, kendi içinde sitelibrary kısmında birçok tasarımı mevcut. Herhangi bir projede bu temayı kullanabilirsiniz.