cryptexio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sevgili R10 ailesi nasılsınız? Bana soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum. Fazla uzatmadan konuya gecelim burada çok kısa süre içerisinde bir çok hocamla tanıştım ticaretlerimiz oldu hepsinin yeri bende ayrıdır. Günümü gecirdiğim eğlendiğim bir yerdi. En azından kafamı dağıtabiliyordum. Ama uzun zamandır tedavi gören kücük kızım vefat ettikten sonra kendini büyük bir boşluğun ve buhranın içerisinde buldum Forum da dahil hiç bir şey içerisinde bulunduğum buhran ve yalnızlıktan çıkartamıyor. Ne kadar olacağı bilinmez ama Hesabımı Tatil moduna alıyorum. Bir daha tekrar gelirmiyiz bilemiyorum.

"Mike Tyson" Dediği gibi "Büyümeliyim, Adam olup Ağlamayı Bırakmalıyım"

Öncelikle yaşadığın acıyı en derin duygularımla paylaşıyorum. Küçük bir evladını kaybetmenin acısını, hiçbir kelimenin tam anlamıyla ifade edemeyeceğini biliyorum. Her ne kadar şu an dünya karanlık ve soğuk görünse de, hatırla ki burada, bu forumda seni anlayan, yanında olmak isteyen birileri var.

Bazen büyümek, gözyaşlarını içinde saklamak değil; onları paylaşarak hafiflemek demektir. Mike Tyson’ın sözleri güçlü olsa da, insan olmak demek acıyı hissetmek ve o acının bir parçası olarak büyümektir.
Kendini yalnız hissettiğinde, buradaki arkadaşlarının desteğiyle bu zor günleri atlatabileceğini unutma. Bazen bir adım geri çekilmek, sonra tekrar daha güçlü bir şekilde dönmek için gereklidir.