Bunu denedikten sonra, açıklama kısmında ürün adını başa alarak da kombinasyonlar deneyin derim hocam. En azından birkaç üründe bunu yaparsanız test etmiş olursunuz. Hatta yapabiliyorsanız şunu öneririm size, ürün adını açıklama bölümüne sabit olarak alıp daha sonra tüm açıklamaları tek seferde değiştirebileceğiniz bir formül üretin kullandığınız sisteme göre. Mesela wordpresste custom fields kullanarak yapabilirsiniz. Opencart vs. hangi sistemi kullanıyorsanız ona göre araştırmanızı yapın. Sitenin header kısmında description meta tagında;
<meta name="description" content="$ürünadı + kombinasyon">
şeklinde düzenleme yapın. birkaç ay veya yıl sonra arama trendleri değiştiğinde tüm ürünleri tek tek dolaşmak yerine bu sistemle tek seferde binlerce ürünün açıklamasını güncellemiş olursunuz. Title için de aynı sistemi kullanabilirsiniz. 2024 yılındayız evet ama seneye 5000 tane ürün için 2025 ile değiştirmek size zor gelecektir.
Bu şekilde sistemi baştan kurarsanız eğer rastgele açıklama kombinasyonları da ekleyebilirsiniz, böylece google'ı da bir nebze olsun manipule ederek spamdan kaçmış sayılırsınız.