Hocam açıkçası yüksekte olduğu için izolasyon değişimini kendim yapamam. Sadece izolasyon değişimine gelen olur mu, ne fiyat çekerler o da ayrı bir tartışma konusu. Onun haricinde dış tarafı korozyon olmuş gibi geliyor bana. Tabii içine ne derece etki eder, verimi etkiler mi tartışılır.
Yeni borunun tamamen bakır olduğunu nasıl anlayabilirim? Ek olarak izolasyonun dış etkenlerden korunması için klima kanalı haricinde bir tavsiyeniz, veya klima kanalına alırken şöyle yaparsanız daha iyi olur dediğiniz bir husus var mıdır? Sizce bu işlemler için doğru fiyat aralığı ne olmalıdır?
Sadece izolasyon değil + Bakım da olacak. Gene gelirler mi bilmiyorum. Yeni borunun bakır olup olmadığını bazı bölgelerden küçük kesikler açarak göz kontrolü yaapılıp o noktaya bant atılarak kesin sonuca ulaşılır. Biz istanbul da servis ücreti 1000 TL alıyoruz. artı parça ücretlerini alıyoruz. Kimyasal yıkama için 250-300 gibi rakam yazıyoruz. Yaptığımız işlemlerden sonra bi daha işçilik yazmıyoruz (Servis ücreti aldığımızdan dolayı)
Bakır boru değişirse kesinlikle Vakum dikkat edilmesi gereken en önemli nokta.