Merhaba bu gün üzücü bir konu açtim sizlerden yardim isteyeceğim
abim kumar bağımlısı oyle boyle değil hani 1-2 tl bulsa kumara yatiricak derecede ya kumar ya idda ikisinden 1 ini oynamadan gün geçiremiyor
kafayi kumarla bozmuş rüyasinda bile sayıklıyor
boş yere 6 tane mahkemesi var şuan
babamlar bi ara cebine 200 tl her gün koydu üstüne çalışıyordu babam dediki pasaport paranı cikar al vizen vb her şeyin benden git yurt dişina hayat kur vb ama abim maleseff babamın her gün cebine koyduğunuda çalıştığınıda kumara attiği için elde kalmayinca banka hesaplarini kiralattirdi kumar parasi için 500 tl ye 3 adet banka hesabi + telefonunu vermiş
10 tane mahkemesi var şuan kiralattirdiği için kiralayanlar bunun üstünden dolandırıcılık yapmış cünki
sonrasinde suan halen kumar oynuyo nezarethanede yatmasina rağmen bırakamadi halen oynuyor oynamazsa kafayi yiyor sabah akşam kumar sayfalarinda hepsine kayitli
hani bu durumun önüne nasil geçeriz bilmiyorum ama durum berbat
sürekli borçlanıyor bizide borçlandırıyor vb
bi oynamayi bırakamadi nasil biraktırıcaz bilmiyorum kendisi 35 yaşında babamlar oynama diyince kalkıp telefonunu kırıyo dolaplari çarpıyor falan sorunlu gibi iq seviyesimi düşük acaba durumun sonu ne olur sizce?
ne yapa biliriz nasi bi ders cikara bilir ne zaman kötü bir şey olduğunun farkına varir
otobusten eve gelirken
markete giderken
Tualette bile kumar oynuyo
bırakamıyor bi aralar askeri ücret 4 bin tl iken 34 bin tl alıyordu maaş siz hesaplayin o zamanlar evler 200 bin en lüks araçlar 100 bin falandı ama tüm maaşı kumara basiyordu vb
biz ailesi olarak borçlanırı kapatıyoruz ama yeni borçlar yapiyo ilk ciktiği mahkemede 12 bin tl ceza aldi ödedik dün kumar borcunu kapattim geçe gene yapmış ben bıktım ailem bıktı ama bu bıkmadı devam ediyor
sürekli max win alcam 1000x atcak herkese atiyor kafasinda durum vahim sizce ne yapila bilir bu sayfalara giriş önlene bilir mi acaba?