AlaYazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakında orada şirket kuracağım. Şuan yaptığım tüm yazılım/seo/bilişim işlerine orada da devam edeceğim. Bir yerde maaşlı çalışmayı düşünerek gelmiyorum.
Kendi şirketim, kendi işim ve diğer artılar olarak geleceğim.

Kaliforniya ya da teksas'a yerleşmeyi planlıyorum.

Aslında asıl bilmek istediğim aylık 10.000$ gelir ile orada keyifli bir ev, araba, sosyal yaşam sürebilir miyim?
Ve Türk olmamdan bağımsız orada işler alabilir miyim? (bize hep ırkçılık var masalı anlatıldığı için bunu soruyorum)
E2 yatirimci vizesi sanirim. Eger maddi gucunuz varsa mantikli.

California biraz pahali. Vergi oranlari da yuksek. Teksas icin Austin sehrini tavsiye ederim. Cok canli cok da guzel bir sehir. Ayrica buyuk sirketler tesislerini de oraya tasiyor. Yeni silikon vadisi olacak gozuyle bakiliyor.
Irkcilik falan yok hocam. Bazi yerlerde var ama cok bireysel. Bir homeless acliktan olurken size go your home falan diyebiliyor ama daha kendi evi yok ***, kafayi yemis sadece. Afrikali insanlarin maruz kaldigi gibi bir irkciliktan bahsediyorsak oyle bir sey turklere karsi yok. Topluma uyum saglar, bir parcasi olmayi basarirsan cok huzurlu yasarsin. Aylik 10K USD normalin uzerinde bir kazanc. Cok rahat yasarsiniz uzerine para da biriktirirsiniz.