Az once bir konu gorunce aklima soru isaretlerini gidermek amaciyla bu konuyu acmak geldi. Kanada'da yasiyorum, Kanada vatandasiyim. ABD merkezli bir sirkette IT alaninda calisiyorum. Haliyle Amerika'da is geregi cok fazla konakliyorum. IT icin kendimi gelistirirken, Insaat boya badana ile baslayip, Uber ve Tir soforlugu de dahil bazi isler de calistim. Gelmek isteyen, bunu hayal eden, ne ile karsilasacagini bilmeyen ya da sebepsiz sadece bir konuyu merak eden arkadaslar sorularini sorabilir, ben de seve seve cevaplarim. Buyrunuz.

Edit yapip bir konuya aciklik getirelim: Ozel mesajla sorular soran pek cok arkadas olmus ve hep soguktan bahsetmisler. Arkadaslar o soguk olayi sehir efsanesi. Sicaktan olen var Kanada'da. Toronto'yu baz aliyorum orada yasadigim icin, mevsim gecislerimize kadar ayni. 4 mevsim bir sehir. Kanada'nin Alaska'ya yakin en kuzey bolgeleri haric (Biraz da Alberta eyaleti) oyle geberdim bittim sogugu yok. Kisin Afyon ve Eskisehirde hayatta kalan burada da kalir. Ankara'nin kuru ayazi daha kotu buradan. Kis Turkiye'ye gore daha karli evet ama 12 ayin 10 ayi kar falan yagmiyor burada. Bizim orada hangi mevsimse burada da o mevsim. 3-5 derece oynuyor arada sadece. Afyon az itibari ile 25 derece, Toronto ise 24 su an.

Cevap verdikten sonra alintilayip siz de cevap verin lutfen. Cunku forum kurallari geregi art arda ikiden fazla mesaj yazamiyorum. Arada bir sey olmasi lazim diger soruyu da cevaplamam icin.