Şahi görüşüm ve şuana kadar ki aldığım ve red yediğim adsense onay sürecinde karşılaştığım durumlardan birisi şu şekilde;
1- Chatgpt kullanarak 1 promt ile makale yazdırmışsınız. Tabiki bu onay almaya engel değil ama google politikalarını okursanız eğer yetersiz bilgi içeren kullanıcıyı bilgilendirmeyen içeriklerin onay almayacağını açıkca belirttiklerini gömrebiliriz.
2- Ben yapay zeka kullanmıyor muyum ? Tabiki herkes gibi bende kullanıyorum. ama sadece tek bir promt girerek xx konusundayaz diyerek değil, her başlığı tek tek yazdırarak ve okuyarak anlatım bozukuluklarını düzelterek yazdırıyorum.
3- Hiç düzeltme yapmadan onay alamaz mısınız? Bu tamamen şansa bağlı. Bazen aynı düzende iki domaini onaya gönderiyorum birisi onay alırken diğeri ilk seferde onay almıyor ama 2-3 derken bir şekilde onaylatıyorum.
4-Asla yılma, içerik girmeye ve sen olsan bu içeriği okur muyun bunu düşünerek düzenlemeye devam etmeni öneririm.
5-Siteni tamamen inceleme fırsatım olmadı ama resimlerde telifli olan var mı buna dikkat, ben genelde freepik, pixebay, unsplah vb. ücretsiz görsel bulabileceğim yerlerden alıyorum.

Örnek içerik: https://tryazar.com/cloudflare-nedir...i-ozellikleri/
Bence hiç kaliteli durmuyor. Ben böyle diyorsam google neler demez? :-)

Saygılarımla,
Umarım yardımcı olabilmişimdir.