gdisanastronaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten kölesiniz daha neyi köleleştirecekler 😂 Para demek kölelik demek hepimiz paranın kölesiyiz şuan ❤
bulentking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda ki yorum konunun ne demek istediğini anlatıyor resmen. @looktr; hocam dünya düzenini değiştirecek gücümüz olmayabilir fakat düzene ayak uydurmak zorunda da değiliz. Bırakalım insanlar dünyayı yöneten ailelerin istedikleri gibi olsunlar. Bu bizim gibi düşünenler için bir fırsat değil mi?
Her ne kadar güçlü ve etkili olsalar da toplumun onayına muhtaçlar. Demokrasi-seçim tiyatrosunu bu yüğzden oynatıyorlar. Oysa dünyanın en güçlü ve en sömürgeci ülkeleri krallıkla yönetiliyor.
11 eylül filmini bile mecburiyetten yaptılar. Afganistan işgali için toplumun onayını almaları gerekiyordu. Toplumun tepkisini çekmemek için usame bin ladini arama bahanesiyle işgal ettiler.


***

Ne kadar paranın kölesi olsak da, insanlar %100 kontrol edilebilir değil. Bu yüzden dünya nüfusunu azaltmak geride kalanları ise akıllı şehirlerde kafes hayatında tutmak istiyorlar.

Bundan daha kötü ne olabilir sorusu haklı bir soru değil. İnsanları küresel bir kontrol sistemine mahkum etmek için önce mecbur etmek istiyorlar.

Mecbur etmek için ise iklim krizi, salgın hastalık, depremler, kuraklık, gıda kıtlığı, aşırı pahalılık gibi argümanları kullanıyorlar.

***

Ne yapabiliriz ki?

Covid pandemizi hepimiz için gösterge olmalı. Bilim adamlarını doktorları sanatçıları kullanıp insanları aşıya mecbur ettiler. Sonuçlar ise ortada.
Bundan sonra yaşanacaklar cvd pandemisinden bir kat fazla olacak.

Kabul edip itaat edersek bizi gönüllü olarak zincirleyecekler.

***
Paris iklim anlaşması başlıbaşına skandaldır. karbon ayak izi su ayak izi saçmalıklarını dayatıyorlar. Bunlar HES KODUnun ileriki aşamaları. Onların puanlama sisteminde puanı eksik olanlar şehirlerarası yolculuk bile yapamayacak. Hatta şehiriçi yolculuk da. Tüm bunları covid pandemisinde yaptılar.