Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen Sene Depremden Sonra Taşındık Eve 8 Bin Tlye Oturuyorduk Zam Yapmasını Söyledik Zam İçin Konusucakken 8 Bin Olan Kirayı 15 Bin Yapmak İstedi Bizde 13 Teklif Ettik Ben Kendim Gelicem Diyip Evden Çıkmamız Gerekiyor Şuanda Noterden Eve Kiracı Gelmeyeceğine Dair Birsey İmzalatmayi Düşünüyoruz Bugün Yeni Ev Tuttuk 17000 tl Aylık Kirası Allah Herkese İyi Ev Sahibi Nasip Etsin Herkes Paragöz Olmuş.
iyi insanlarla iyi zamanda karşılaşmanız dileğiyle.
o noterden alacağınız kağıdı resmi olarak delme yöntemini de keşfetmişler.
Siz evi boşalttıktan sonra, ev sahibi kendi adına su ve elektrik açtırıp 1 ay içerisinde geri kapatıyor.(eve hiç oturmadan,e-devlet üzerinden adres değişikliği beyanı bile yapıyor)
Sonra abonelikleri iptal ettirip evi hooooopp yeni kiracıya veriyor. Siz bu olaylardan habersiz bir şekilde kiraya verildiğini düşünürken dava mava süreç başlattığınızda, karşı tarafın savunması şu şekilde oluyor; Taşındım ama işime uzak oldu, eşim mutlu olmadı, işime çok uzak oldu ulaşım sıkıntısı yaşadım gb. mazeretler üretiyorlar.