Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdıklarınıza çoğunluğuna katılıyorum ama ön yargılı yaklaşmayın işleri yetiştiremediği için açıyor olabilir.

Veya bir kişi uzmanda olsa 1 saat uğraşması gerekir 1 saat uğraşmaktansa şu kadar para vereyim başkası uğraşsın diyor olabilir.

Genelde de bunlar zengin olur.

Kimseye güvenmeyip her işi kendi yapan benim gibi kişiler yaş kemale erer uzman olur ama parasız olur.
hocam dediğiniz gibi adamlar zaten kendisini bu duruma düşürmez. örnek vereyim ben seo hizmeti sunuyorum, yani bu işten anlarım, anlamadıgım ya da vaktimin olmadıgı yerde de bu şekilde amatör ilanlar açmadan nasıl çözeceğimi bilerim.

diyelim ki analiz tarafına yetişemiyorum, böyle bir ilana gerek kalmaksızın 3-5 ilan incelesem kim bu işi yapabilecek yetkinlikte onu bilirim, ilan açmadan işi veririrm.

ya da zorlayan bir konu varsa, soracağım konuıda zaten "bu adam işi biliyor, takıldıgı konu ileri bir konu" edası vardır.

şmdi wordpress uzmanıyım deyip de, anasayfaya video koyamadım diye ilan açınca komik duruyor, bu kesinlikle zaman ayıramama konusu değil, bu adam bu ünvan ile iş alıp içindne çıkamayınca da ilan açıyor imajı veriyor, hatta bence para bile vermeyecek, know-how kapmak için ilan açmıştır bedavadan çözüm bulamay çalışıyor da olabilir.

demek istediğim buydu, dediğiniz şekilde işi paydaşlara bölmek isteyen adamın duruşundan belli olur o niyeti