Arkadaşlar merhaba;
Bankalardan kredi çıkmıyor findeks puanı düştü. 60.000 TL ihtiyacım var kartın asgarisini ödeyebilmek için.
Karta atıp asgarisini ödeyip papara üzerinden karttan geri çekeceğim. Şu an kart kullanılamıyor asgarisi gecikmede oldugu için.
Nasıl çözebilirim durumu?
60 bin asgari odemesi varsa toplam borç 200 bine yakın demektir. Her ay bu şekilde kart dönsün gün kurtulsun derseniz zaten faizi,nakit avans yada komisyon derken. Sizi yoracaktır.
Bankayla görüşüp 36 aya kadar yapılandırabilirsiniz. Hem biraz nefes alır hemde aylık odemenizi makul bir rakama sabitlersiniz.
Kredi ile kredi , kredi ile kredi kartı odemek borcu daha da arttıracaktır. Kredi cekseniz 60 bine nereden baksan 100 bin odeyeceksin. Yapılandırsanda bu rakamı odersin.