Merhabalar, uzun süredir üzerinde çalıştığım bir yazılımı bitirdim ve birkaç kişi ile deneme yapmak istiyorum.
Bu yazılım ne yapar: yapay zeka çalışanlar oluşturur, her birine bir rol verir örneğin yazar, editör vs. Bu çalışanlar birbirlerini denetleyerek mükemmele ulaşmaya çalışır. Yine örnek üzerinden gidecek olursam yazar verilen makaleyi oluşturur, editöre atar, editör kontrol eder ve eksikleri söyler tekrar yazara atar gibi. Arada farklı rollerde denetlemeler de var ancak çok detay paylaşmak istemiyorum. Uzun süredir emek veriyorum sonunda ai detection toollarından human tag'ı almayı başardım.
İsteyen arkadaşlar makale oluşmasını istedikleri konuları yazabilirlerse örnek makaleleri oluşturup sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Not: İngilizce
Not2: Yazılım satılık değil, herhangi bir makale satışımda şuan için yok. Denemeleri yapalım nasıl sonuçlar çıkacak, profesyonel arkadaşları tatmin edecek mi bakalım ona göre düşünürüz.

Edit: bu yazılıma neden ihtiyacım olduğundan bahsetmek istiyorum, kısa zaman önce hazır makale botlarından (sektörde çok bilinen) satın alım yapıp sitelerde denedim ancak googleda bir türlü indexlenmiyor. makaleleri beğendiremedim bir türlü. bu botların eksiklerini tamamlamak için kendi botumu geliştirdim.