gcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buhari'de neler yazdığını hepimiz biliyoruz. Bunun için "DiamondTema" denilen eleman oradaki yazılanları okudu diye ö-lüm listesine aldı müslüman bağnaz tayfa. Buhari dışında kaynak yoksa çok büyük sıkıntı zaten, koskoca islam dininin tek ana hadis kaynağı bir tane elemanın yazdığı kitap Bütün alimler dediğin daha geçen tecavüzcü çıktı bir tanesi, diğerinin zaten kasedi var. Sen diyorsun ki arapça okuyalım ama anlamayalım.
Seninle din konuşmamı gerektiren en ufak bir şey yok aslında muhtemelen son cevabım olur. Diamondtema beni alakadar etmiyor. Herkes bu dine inansa zaten haşa Kuran yalancı çıkar zaten. İnsanların çoğu inanmayacak. Buharideki hadisler dağın başından çıkmadı. Sahabelerin peygamberden duyduğu sözler. Aynı sahabeler Kuranıda ezberleyenlerdi. Aynı şahıslar hem hadisi hem kuranı ezberliyor ve Hadis yalan oluyor bak sen. Din kusursuzdur, Şahıslar bizi bağlamaz. Tecavüzcü çıktı diye dinden çıkacak değiliz. Her koyun kendi bacağından asılır. Ayrca ben arapça okuyun dediysem namazda dedim çünkü bu böyledir kutsal olduğu için felan değil böyle indiği için. Diğer türlü Kuranı normal okurken Türkçe okumuşsun. İngilizce okumuşsun önemli değil anladığın dilde oku. Ama namaz böyle kılınır. Peygamber nasıl kıldıysa tasdik edilir.