Değerli dostlar selamlar R10 da uzun zamandır bilenler bilir marka saat, cüzdan, kartlık kategorisinde hizmek vermekteydim aynı zamanda Instagramda e-ticaret işlermelerim mevcut yeri gelince devir ediyoruz yeri gelince üzerinden kazanç sağlıyoruz.
Velhasıl kelam artık başka sektörlere açılacağım için yeni projem olan işletmemi satmaya karar verdim. İşletmenin sosyal medya hesaplarından malına kadar her şey hazır sadece reklamınızı verip dilerseniz tiktokdan içerik paylaşıp satışlarınıza başlayabilirsiniz. Dilerseniz işletmeye sosyal medyadan reklam girip ilerleyin dilerseniz R10'dan satışlar yapın hepsini detaylı öğreteceğim. Alan arkadaşımıza sattığımız ürünler konusunda türkiyenin en ucuz güvenilir toptancılarını sağlayacağım ve işi baştan aşağı öğreteceğim. Eğer e ticarete girmeyi düşünüyorsanız sizler için birebir çünkü her şeyini bizzat ayarladık. İsmini bile arayıp tarayıp jenerik satın aldık.
Neler verilecek?
Full dizili reklama satışlara hazır sosyal medya hesapları.
Ürün toptancıları.
İşin nasıl yürüdüğü vs tüm bilgiler.
36 çeşit marka saat.
İthal rolex sertifikalı kutu seti.
40 adet saat kutusu.
Louis Vuitton Calvin Klein kartlıklar (Hediye)
Marka RayBan gözlükler (Hediye)
Kâr marjı %200 ün altında olan hiçbir ürün yok. Bazıları %500'ü buluyor. Sizlere vereceğim toptancılarla zaten malı en ucuza en kaliteli şekilde alacaksınız. Ben e ticaret yapmak istiyorum nereden tutunacağımı bilmiyorum diyen dostlarıma müthiş fırsattır bizzat ekmek teknem sektördür. Sadece R10'da fazla ilgilenmeden yaptığım satışları ciddi alıcılara gösterebilirim sadece buraya ilan ve açık arttırma açarak kendinizi kurtarabileceğiniz bir iş.
Şuanda en yeni kötü sayfalar bu saatleri 500₺ den satmakta. 36x500' den 18.000₺ yapmakta ilgilenirseniz 1 ayda parasını katlayarak çıkartır dediğim gibi bu bir eğitim değil direkt geçindiğim işimdir.
Ek olarak verdiğim toptancılar çok ucuz fiyattan sağladığı için toptan da komisyonlu satışlar yapabilirsiniz her telden ekmek yedirecek bir iştir.
Ulaşmak için
wa.me/905058661487
Full her şey devir fiyat - 12.500₺
(Mantıklı teklifleri değerlendiriyorum.)