Haribu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eve girdim arkadaşlar evin tavanının fotoğrafını çektim, hayatımda hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. İlk girdiğimde korktum. 2023 Ocak ayında bana mesaj atmıştı evde bir rutubet sorunu var diye sonradan çatıda sorun olduğu söylendi. Bende usta bulmaya çalıştım o sıra evde değildi gelince yazacaktı ama yazmadı bende herhalde sorunu giderdi diye üstünde durmadım nasılsa sorun olursa yazar diye. Çatıdaki sorun giderildi 160 bin civarında bir fiyata kişi başı 10.000 TL düştü ödemesini yaptım. Burada beni tanımadan önyargılı yorum yapan arkadaşlar vardı. 2.250 TL ye kiraya vermiştim %25 zam yaptı onu da düz 3.000 TL yapalım dedi. Yani öyle fahiş zam yapmadım hatta zam oranını ben değil kiracı belirledi. Şimdi düşünün 1,5 sene siz bu evde yaşar mıydınız bu şekilde? Ben olsam ev sahibini sürekli ararım yaptırmazsa da yaptırır kiradan düşerdim. Bugün boyacıları beklerken 1 saat zor dayandım. Çok kötü kokuyordu içerisi. @TurkMet; @Omuk; @Bisny; @yunnux; @MAGANDA; @nonser; @kalitelihostorg; @Pixelizm; (Eve rahatlık çok baska seviye insan bu kokunun içinde bu korkunç yerde nasıl 1,5 sene yaşar?) @KasiRGamsi; @BFOlmaz; @WebToPay; @Vanq; @wam; @masterthone; @mukayees; @ahmedfiratc; @Karmen Medya; @LyFalco; @eslao; @escapist; @Palria; (Şuana kadar gördüğümüz en enteresan ev olabilir) @Gelistir; @hollyboy; @veyakup; @SinemBilisim; @Dixon; @OzeL;

Yorumda bana ve diğer arkadaşlara birşey yoktur çıkmış diye dua edin diyen arkadaşlar umarım yanıtınızıda okurlar. kimse apar topar kaybolmaz biryere demiştim ben bir problem vardır diye.