bianka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese günaydinlar az önce uyandım rüyadan uyandım zaten her şey aklımda yaziyorum

HT11 otobusune
Rüyamda otobuste yanımda bi kız vardi gözünün içine baktım

Bana dediki noldu beni mi beğendin fln
Sonra aynen cok güzelsin falan dedim yürüdüm

Nereye gidiyorsun dedi kuyumcukent fln dedim

Bişiler dedi espiri yapti tam hatirlamiyorum güldüm geçtim

Ama kız bu ara bi cilve yapiyo koluma giriyo sende iyisin fln diyee elimi tutuyor falan

Sonra dedim kıza alalim sana 1 tane yüzük parmağına fln

Kızın parmağında yüzük vardi cikardi elini gösterdi fln

Otobuste rezil oldum kızın manitasi ve arkadaşlarida ön koltukdaymiş

Ama kız duygularimla oynadi bildiğin rüyamda

Not : gerçek rüyada gördüm uyanmadan hemen önce bu neyi işaret ediyor
Hocam, açıkçası yazdıklarınız ve imladan ötürü pek bir şey anlamadım, CHATGPT'ye yazdığınız metni kopyalayıp düzenlettirdim:

Rüyamda HT11 otobüsüne biniyordum. Yanımda bir kız oturuyordu ve gözlerinin içine baktım. Bana dönüp, "Ne oldu, beni mi beğendin?" dedi. Ben de "Aynen, çok güzelsin," dedim ve ona yaklaşmaya çalıştım.
"Nereye gidiyorsun?" diye sordu. Ben de "Kuyumcukent'e," dedim. O da bir şeyler söyledi, espri yaptı ama tam hatırlamıyorum. Gülümsedim, geçtim.
Bu arada kız bir cilve yapmaya başladı, koluma girdi, "Sen de iyisin," dedi ve elimi tuttu. Sonra ona, "Hadi, sana bir yüzük alalım," dedim. Kız, parmağındaki yüzüğü çıkarıp elini gösterdi.
O sırada fark ettim ki, otobüste rezil olmuştum çünkü kızın sevgilisi ve arkadaşları ön koltuklarda oturuyormuş. Rüyamda bildiğin duygularımla oynadı.

Daha sonra bunu rüya yorumlayan yapay zekaya yapıştırdım ve sonuç:

Bu rüya, uyanık yaşamınızda güvensizlik veya kırılganlık hislerini işaret edebilir. Otobüs, şu anda üzerinde bulunduğunuz bir yolculuğu veya patikayı simgelerken, kızla olan etkileşimler bağlantı ve onay arzusunu yansıtıyor olabilir. Kız, kendinizle ilgili hissettiğiniz ancak aynı zamanda emin olmadığınız yönleri temsil edebilir. Flörtleşme ve jestlerin değiş tokuşu, belki de başkalarından kabul ve hayranlık bekleyen bir özgüven ihtiyacından kaynaklanan bir beklentiyi işaret ediyor olabilir. Kızın erkek arkadaşını ve arkadaşlarını fark ettiğinizde hissettiğiniz utanma, belki de başkaları tarafından reddedilme veya yargılanma korkusunu yansıtabilir. Genel olarak, bu rüya etrafınızdakilerden anlamlı bağlantılar ve onay arzunuzu vurgularken, sosyal durumları dikkatlice yöneterek potansiyel yanlış anlamaları veya çatışmaları önlemek için dikkatli olmanız gerektiğini vurgulayabilir. Başkalarıyla ilişkilerinizde sınırlarınıza ve niyetlerinize dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatan bir işaret olabilir.

Keza, CHATGPT'de rüyayı şu şekilde yorumladı: https://prnt.sc/WODTQ5XrhfE9