Merhaba arkadaşlar,
Amasya ilinde hizmet vermekte olan dükkanımız vasıtasıyla tedarik açısından bir çok markada güneş gözlüğünü online olarak satışımız çok kısa sürede başlayacaktır.
Adınıza faturalı, garantili, orjinal ürünlerdir. Vogue, rayban gibi bir çok bilindik marka adım adım sitemize eklenecektir.
Marka model bilgileri için e-ticaret sistemi (shopier) kurmaktayız. Yayınlayacağımız ürünler için, ben satış yapmak istiyorum diyene ek olarak %15 ek indirim kodu sağlanacaktır.
Fiyatlarımız orjinal ürün satan rakip firmalara nazaran daha uygun olacaktır.
---------------------
SATIŞ ŞEKLİ DÜŞÜNCEMİZ
Sizin önceden alım yapıp, stok yapmanıza gerek yok. Marka model bilgisini sitemizden beğenip sipariş geçersiniz, açıklamaya müşterinize ait fatura bilgilerini, adres bilgilerini yazarsınız, geri kalan her şeyi biz hallederiz. Siz 14 gün içinde iade olmazsa kârınızı alırsınız. Olası bir iade durumunda tabiki kâr payı ödemesi yapılmayacaktır.
Kışa girerken güneş gözlüğü satılmaz demeyin, daha makul fiyatlara satıldığı için hala ticaret potansiyeli mevcuttur.
--------------------
Örnek satış
Piyasada 3200TL olan bir ürünü sitemizde 3000TL'ye buldunuz,
Bu rakam üzerinden %15 indirim alacaksınız, 450TL indirim alacaksınız. Yani piyasada 3200TL olan ürünü siz 2550TL'ye almış olacaksınız.
Piyasa fiyatı olarak baz aldığım fiyatlar Atasun gibi firmalardır.
--------------
Ben düşünürüm, yapabilirim diyenler var mıdır?
Beraber çalışacak iş ortakları arıyoruz.