19 Ağustos İtibarıyla , Sürecin 48 Saat daha uzayabileceği haberini yayımladılar.

Dün ilk 10 da yer alan 60 kelimemin sıralamadan düştüğünü görünce gece uyuyamamıştım. Bugün akşama doğru düzeldi
tüm kelimeler yerle bir oldu

google artık 0 güven veren platform. boşuna web sitesi açıp para kazanacağız umutlarına bağlanmayın daha farklı gelir kaynaklarına yönelin.
Sıralamalarda anormallikler var evet.
Mantık dışı çoğu sıralama.
6 sitemden 1 tanesi geri geldi, ötekilerde hala ses yok. inş. düzelir.
yarın düzelmesi gerekiyor becereksiz google yapabilirse
Hiti ciddi şekilde etkilenen var mı? Benim ciddi hit alan sitem yüzde 70 gerileme yaşadı birkaç gündür. Sorun bu sanırım
28 k lık sitem şuanda 9 k aralıgında malesef bitirdi google
bendeki düşüşün ardından anahtar kelimeler sıralamada daha güçlü şekilde geri geldi site trafiğim %70 arttı ama muhtemelen etkilenen diğer sitelerden dolayı benim kelimeler yükseldi
Hit sıfıra İndi. İnşallah toparlanır! Tamda yükselişe geçiyordum.
Hitlerin bu hatadan mı yoksa ağustos ayında olan çekirdek algoritma güncellemesinden mi etkilendiğini anlayamadım.
Açıkçası bende ondan korkuyorum hocam. Yani o yüzden bu hatanın geçmesini beklemek lazım. Yoksa yandık.
Ana sayfası sıralama kaybı yaşayıp alt sayfalarda yükseliş sağlayan başka birileri var mı ?
Yeni sitelerde bu durum meydana geliyor gibi. 6 tane 15 günlük site 40 60 'a attı ve dalgalanıyor sürekli.
bu arada hizmet sektörü aramalarında " popeyes.com.tr " ne işi var allah aşkına google
Google bugün artık sıralamaları düzeltsin bittik ya
Her güncellemeden taş gibi çıkan hiç etkilenmeyen hep ilerleyen sağlam sitemiz dahi anahtar kelimelerinde arka sayfalara uçmuş gitmiş inş dediği gibi düzelir ama ne zaman acaba
Bugün yine volatility yüksek akşama bitmesini bekliyorum bu saçma hatanın