19 Ağustos İtibarıyla , Sürecin 48 Saat daha uzayabileceği haberini yayımladılar.

ActioN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün ilk 10 da yer alan 60 kelimemin sıralamadan düştüğünü görünce gece uyuyamamıştım. Bugün akşama doğru düzeldi
Foxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm kelimeler yerle bir oldu google artık 0 güven veren platform. boşuna web sitesi açıp para kazanacağız umutlarına bağlanmayın daha farklı gelir kaynaklarına yönelin.
Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıralamalarda anormallikler var evet.
Mantık dışı çoğu sıralama.
imza5555 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 sitemden 1 tanesi geri geldi, ötekilerde hala ses yok. inş. düzelir.
Aykut_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın düzelmesi gerekiyor becereksiz google yapabilirse
Seyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiti ciddi şekilde etkilenen var mı? Benim ciddi hit alan sitem yüzde 70 gerileme yaşadı birkaç gündür. Sorun bu sanırım
dikine_solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 k lık sitem şuanda 9 k aralıgında malesef bitirdi google
ActioN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendeki düşüşün ardından anahtar kelimeler sıralamada daha güçlü şekilde geri geldi site trafiğim %70 arttı ama muhtemelen etkilenen diğer sitelerden dolayı benim kelimeler yükseldi

AlfaKurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit sıfıra İndi. İnşallah toparlanır! Tamda yükselişe geçiyordum.
Seyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hitlerin bu hatadan mı yoksa ağustos ayında olan çekirdek algoritma güncellemesinden mi etkilendiğini anlayamadım.
AlfaKurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası bende ondan korkuyorum hocam. Yani o yüzden bu hatanın geçmesini beklemek lazım. Yoksa yandık.
axeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sayfası sıralama kaybı yaşayıp alt sayfalarda yükseliş sağlayan başka birileri var mı ?

Yeni sitelerde bu durum meydana geliyor gibi. 6 tane 15 günlük site 40 60 'a attı ve dalgalanıyor sürekli.

bu arada hizmet sektörü aramalarında " popeyes.com.tr " ne işi var allah aşkına google
captainyep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google bugün artık sıralamaları düzeltsin bittik ya
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her güncellemeden taş gibi çıkan hiç etkilenmeyen hep ilerleyen sağlam sitemiz dahi anahtar kelimelerinde arka sayfalara uçmuş gitmiş inş dediği gibi düzelir ama ne zaman acaba
Aykut_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün yine volatility yüksek akşama bitmesini bekliyorum bu saçma hatanın