Yolunuz bahtınız açık olsun ancak "1 tıka 8 kuruş veriyor evet ama zamanla 1 tıka 8 tl belki 80 tl vereceği günlerde olacaktır" bu sektörü tamamen değiştirmediğiniz sürece mümkün değil. Bu konuda maalesef bu kadar iyimser olmayın, yıllar sonra dahi bu TBM artmadığında siz de Google'ı anlamaya başlayacaksınız.
1 tıka vermez belki evet ama hitiniz arttıkça, tıklama sayısı artacağından; geliriniz de artacaktır. Umarım çok daha iyi kazançlar görürsünüz, başarılar.
Hocam sitemde 2 tane basit türkçe içerikten gelen hit bu sitemin içinde yabancı birçok yüksek volume çalışma var bu çalışmalar zamanla yükselmeye başlayınca inşallah bu rakamlarda artacaktır. Ben babamı 15 yıl önce 15 yaşımda kaybettim ve bana hep derdi ki Barış para kazanmak odaklı proje yapma mükemmeli yapmaya odaklı proje yap mükemmel olan herşey para kazanır zaten. Bu yüzden benim para kazanma kaygım yok. Derdim projemi yüksek hitlere büyük kitlelere ulaştırabilmek. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Pes etmeden yılmadan yaptığınız gayrete tebrik ederim Hocam tık başına az da verse ilerleyen dönemlerde sizlere daha iyisini yapacağınıza eminim
Çok teşekkür ederim hocam rabbim iyi dileklerinizin 10 katını size nasip etsin.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
Tebrikler.
Öncelikle reklam yerleşimi ile sayfa to arttırın.
Emek vermeye devam ettikçe zamanla artacağını umuyorum çok teşekkür ederim.
Tebrikler çok daha fazlasını kazanmanız dileğiyle
Çok teşekkür ederim rabbim sizlere gönlünüz kadar güzel gelirler nasip etsin.