Bu işler ihmale gelmez. Uzman bir avukata acilen danışmanız yerinde olur.
Bu devirde kız çocuğunun yanağından makas almak nedir yahu? Taciz değil mi? Ben kendi öz yiğenlerimin yanağından makas almadım. Kaldı ki sözde dini eğitim verien bir vakıfta en az 47 erkek çocuğuna nitelikli cinsel istismar yaşanmış bir ülkeyiz.
Siz şimdi "hacı amca Allah rızası için yanağından makas almış" diye düşünürsün, yarın öbür gün iyi niyetiniz süistimal edilir, işler zıvanadan çıkar. Sonra siz kendi adaletinizi sağlamaya kalkarsınız, sap*k bir pislik için hapislerde sürünür, h*rs*zın, d*land*r*c*n*n, sap*kların, ter*r*stlerin arasında yıllarca kalmak zorunda kalırsınız. Sabıka kaydı da cabası. Allah korusun böyle bir durum yaşanmasın ama yaşanırsa da ne size ne de o şahsa üzülürüm. Sadece hayatı kararacak olan 7 yaşında bir kız çocuğuna üzülürüm. Onun vebali bu durumuma izin veren hepimizin boynunadır. Umarım o kız çocuğu hayatı boyunca bir daha bu tür durumlara maruz kalmaz.
Bırakın 7 yaşında kız çocuğunu, komşunun 15 yaşında oğlu merdivenlerden yuvarlansa dokunmam, insaniyet namına 112'yi ararım, ailesine haber veririm o ayrı mesele. Ama asla tutup da yerden kaldırmam. Öyle bir zamandayız ki insanlara yardım etseniz ne nezaketen bir teşekkür ediyorlar ne de nezaketen bir "Allah ( ya da inançları gereği neye inanıyorlarsa) razı olsun" demiyorlar. Bir de çocuğumu tuttun, elledin, tutarken kolunu okşadın diye abuk subuk ithamlarla, iftiralarla bu yaştan sonra konu komşuya kepaze olmak var. Şimdi bu dediklerim senaryo gibi gelebilir ama gazetelerin 3. sayfa haberlerinde, TVlerin sabah programlarında buna benzer hergün bir sürü haber çıkıyor. Amacım herşeyi kötüye yormak değil ama bu devirde kimseye güven olmuyor malesef. Tanımam ama o kız çocuğunun hayatı boyunca kötü insanlardan ve kötülükten uzak olmasını samimiyetle ve tüm kalbimle dilerim..