Dropshopping tedarikçisi piyasa fiyatlarıyla aynı veriyorlar yada 20-30 lira aşağısına kargo komisyon vs. Eklendiğinde elde avuçta birşey kalmıyor Türk piyasası için.
Yurtdışı ise biraz çetrefilli acemiyken girmenizi hiç istemem en azından yurtiçi biraz tecrübe kazanın.
E-ticaret yapmayın demiyorum yapın kesinlikle ama dropshopping değil satmayı hedeflediğin ürünün toptancılarına ulaşın adetli alın evinize deponuza stok tutup öyle başlayın.
Şirket olması gerekiyor trendyol hepsiburada gibi yerler için kendi web sitenizde satış düşünüyorsanız yine sanal pos anlaşmaları için şahıs şirketi olması gerekiyor en azından.
Ben acemiliği bireysel olarak şirket olmadan Instagram Shopier ve dolapda atlattım şahsen. 3-4 aydır trendyoldayım toptancılardan fatura aldığım takdirde güzel kazanç oluyor. Fatura vermiyorlar bir çoğu buda KDV fe kazancı götürür gibi teferruatları var sohbet tarzında her hangi bir kâr gudmeden şahsi deneyimlerimi WhatsAppdan ulaşırsanız yazışabiliriz aklında ki sorularla ilerlersek daha net fikirler edilirsiniz