Elinizde yıllık peşin kira bedeli kenara ayırabiliyorsanız rakamı işletmek ve artırmak mantıklı ama bir çok kişi için sorun ellerinde yıllık kira bedeli olmayışı ve ya da olsa bile eğer sadece o kadarsa bunu riske edememeleri.
Ama bu mantık eğer kenarda paranız varsa aylık tüm giderler için de kullanılabilir, zaten bu bilgilere sahip biri bunu kullanıyordur da, zenginlerin çoğu bu şekilde yaşıyor.
doğru, bunu ve daha fazlasını yapabilmek için elde yeteri kadar hatta daha fazlası bulunmalıdır.
Evet zenginler bu şekilde yapıyor, hatta daha farklı bir çok yöntem var.
2023 ocak ayında faizler düşükken, pahalılık o kadar arttı ki, kazancımın yetmeyeceğinin farkındaydım. Bankalardan 170k kredi çektim, maksat hayat pahalılığını eve yansıtmamaktı. Biliyordum ki, enflaayondan dolayı her taksitte ödediğim paranın değeri düşecekti. Çektiğim 170k ya 240 k olarak 2 senede ödeyecektim ve 5 taksidim kaldı (ayda 10k)
Ne kaybettim, bu süreçte zararım 50k civarı 2 yılda, yıllık 25 aylık 2k zarar ettim. Ne kazandım? Aileme hayat pahalılığını daha doğrusu kazancımın yetmemesini yansıtmadım. mutlu mesut 2 yıl geçirdiler. Yeni fikirler ve para yönetiminde tecrübe kazandım. Çünkü bunu imkanı olan, zenginler dahi yapıyordu.
Önünğzdeki yıl daha büyük fırsatlar var, tabi parası olana, parası olmayan için çok kötü zamanlar geliyor.
iyi forumlar