Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsmet için
Türkiye’de

Beni onlardan biri yapsan da, tek olmadığımı fark etmez. Seçiminden mutlu olma hakkın var, ama yanlış partneri asla seçme, mükemmel bir figür elde etme hakkın var, çünkü sen Tanrı'nın mükemmel bir şekilde yarattığı bir şeysin, sen bir meleksin, sen karanlık yapan her odanın ışığısın, sözlerimin tümü hakkında asla yalan söylemem, gerçeği söylerim, ister duygularla ister sık sık söylediğim sözlerle ilgili olsun, verdiğim dikkatle ilgili olarak, hepsi kalpten samimidir, ama seni kendime aşık edemedim, seni rahat ettiremedim, seni güldüremedim, seni anlayamadım, seni anlayamadım, seni anlayamadım, seni anlayamadım, seni anlayamadım, seni anlamadım, seni anlamadım, anlamadım, anlamadım, bilmiyorum, yabancı bir kadınım, güçlü bir kadınım, diğer kadınlar gibi değilim, onların günlük yaşamları güzellik yapmak, çalışmak, çalışmakla meşgulken, ben onlar gibi değilim, ama ben varım, kendi niteliklerim var, onların gibi olamam ama kendim olabilirim, bir gün, ama yarışmak istemiyorum, diğer insanlar için değişmeyeceğim, belki sözlerim bağ kurmaz, düşüncelerim geniş değil, tavrım iyi değil, deneyimim yeterli değil, ama buradayım, parlamak hakkım var, sen haklısın. Bana "Hiç erkek arkadaşın olmadı mı?" diye sorduğunda, evet, birinden hiç böyle hissetmedim, okuldayken, ağabeyim beni çıkmaktan yasakladı, sonra itaat ettim, annem bana bir erkek arkadaş bulmamı söyleyene kadar, ama reddettim, senin yüzlerini burada asla göremeyeceğim, aslında burada asla erkeklerin yüzlerine bakamıyorum.
daha bu başı devamını okudukça daha çok şaşırdım. Hayat hikayesi gibi yazmış . Şoka girdim