Twitter icin gelistirmis oldugum ve 7-8 aylik surecte 100k+ kazandiran bot programimi kaynak kodlari ve satis haklariyla devrediyorum.
Sistemde kazanc bot icin lisans satisi ile gerceklesmektedir bunun yaninda programi. bizzati olarak kullanip da duzenli gelir saglayabilirsiniz. Reklami duzgun yapilirsa kazanc cok daha fazla artabilir. Ben sinirsiz lisans satisi yapiyordum aylik satisla her ay devam eden pasif gelir dahi olusturabilirsiniz.
Kazanc garantisini sunamiyorum. Programda lisans basina satis yaparak kazanc elde ettigimden ve duzgun bir reklam ile satis yapmadigimdan elimde net veri yok ancak pek de cabalamadan bu kazanclara varmis durumdayim.
Ciddi alicilarla programin detaylari kazanc semalari hedef kitlesi benim kazanci nasil sagladigim ve daha bircok detay paylasilacaktir.
Yazilim bilgisi olmayan alicilar icin ben yardimci olabilir diledigi guncellemeyi diledigi sekilde hayata gecirebilirim.
Projemin kaynak kodlari ve satis haklari icin istedigim rakam 75k.
Satis nedenimi belirtmem gerekirse acil nakit ihtiyacim var ve program bana suan duzenli bir pasif gelir saglamiyor reklam vs ugrasmadigimdan. İkinci nedense farkli twitter projelerine yogunlasmak istemem.
Kucuk de olsa pazarlik yapilabilir. Ciddi alicilarin aklina takilan her problem detaylica aciklanabilir
Profildeki whatsapp ya da telegram adresim uzerinden daha hizli iletisim kurabilirsiniz. İyi forumlar.