Çok benlik değil, ancak, bulunduğunuz konumda zaten çok alternatifiniz yok.
Hastanenin diğer kalp doktoru, hem doçent, hem de daha iyi bir profile sahip gibi gözüküyor. Ama sizin doktor, doçente göre, bypass konusunda, daha iyi durumda.
Doktorunuz, Türkiye'de Tıp fakültesi sıralamasında 28. sırada olan bir üniversiteden mezun. Siyami Ersek'de yıllarca kalmış, kendi cümleleriyle, 2007 yılına kadar kalmış. Görevi başasistanlıkmış. Bu da 2007 yılına kadar kendi başına ameliyat yapmadığı niteliği taşır. Medikal Park profilinde yazan diğer hastane bilgilerinin gerçekliği ile ilgili şüphe duydum. Çünkü Siyami Ersek'den sonra Medikal Park'a geçtiğini kendi röportajında telaffuz ediyor. Bu da Medikal Park'ın doktorları şişirdiği niteliği taşır.
En basitinden Ulusal Kalp Damar Cerrahi Derneği üyeliği olarak belirttikleri şey bile
Üyelik Formu'nu doldurmak olabilir. Durum böyleyse tam bir skandal niteliği taşır.
Doktor kendini sadece Siyami Ersek + Medikal Park olarak sunuyor olsa da, birçok hastaneye gir çık yapmış.
Mesela, hiçbir yerde yazmayan bir cerrahlık geçmişi:
Doktor Sitesi
Özetle, sayısız bilgi var ve hepsi birbiri ile çelişiyor. Doktorun, cerrahlık yaptığını ve aktif olarak bir hastane altında uzun süre görev yaptığını gösteren bir bulgu yok. Hukuken cerrah olabilir, pratikte başasistandan farkı yok. Ben kesinlikle alternatif bakardım.