Merhaba değerli hocalarım bu konuyu açmadan önce fikir edinebilmek için birkaç konu daha açtı ve en sonunda satmaya karar verdim şuan piyasada 4 bin saatin minimum fiyatları 3.500 tl ile 6.500 tl arasında değişmekte olduğunu gördüm bu yöntemle istediğiniz youtube kanalına istediğiniz kadar izlenme saati atabiliyorsunuz . ve bunu tamamıyla ücretsiz yapabiliyorsunuz 10 gün önce denemeye başladım herhangi bir düşüş kesinlikle olmadı. Dün bir satış konusu açtım bir günde 5 iş aldım . Size gerçekten kazandırabilecek bir olay aslında çok basit bir method ben bu metHodu öğrendiğimde bu muydu gerçekten diye söyledim ama akla da gelmiyor. Bu metot sayesinde isterseniz sanal sunucularla isterseniz kendi bilgisayarınızdan izlenme saati gönderebiliyorsunuz bilgisayarın özelliklerinin kesinlikle hiçbir önemi yok 2-3 gigabayt rami olan bilgisayar bile olur. Bir bilgisayar ile günde 500 saat rahatlıkla atabiliyorsunuz aylık 70 80 liralık sanal sunucularla çok yüksek miktarları atabilirsiniz küçük bir hesaplama yapalım 70 liraya aldığınız bir sunucu ile Gunde 500 saat atarsanız ayda 15000 saat yapar . 70 liraya 15.000 saat atabılıyorsunuz 1 ayda . Sunucuları 20 30 40 veya daha fazlasına cıkarınca gerısı sıze kalmıs tabi . Sunucuların hepsiyle tek tek uğraşma istemeyen arkadaşlarımız iyi bir yazılımcı ile anlaşıp tüm sunucuları tek bir web panele entegre edip tüm sistemi web panelden yönetebilme şansınız daha sonra da web paneli api ile smmm panellerini entegre edebilirsiniz bu tamamıyla size kalmış . Bu konuda net bir fiyat teklifim açıkçası yok daha önceden fikir almak için birkaç konu açtım birkaç öneride bulundular ama net bir fikrim açıkçası yok tekliflerinizi açım lütfen metodu söyle daha sonradan ödeme yapayım şeklinde kesinlikle bana yazmayın dilerseniz noterden sözleşme karşılığı verebilirim nasıl isterseniz benim için bir problem yok aklınıza takılan bir soru varsa lütfen iletin bu nasıl çalışıyor bu da gerekiyor mu metodu ortaya çıkarabilecek sorular cevaplanmayacaktır bir sunucuya sistemi hazır şekilde kurmak ortalama 3-4 dakika sürüyor yani 3-4 dakikalık bir zaman ile günde 500 saat atabılıyorsnuz . Tabii ki sunucu sürekli kontrol etmeniz gerekiyor ama daha profesyonel yapmak isteyen bir yazılımcı ile anlaşıp web panele dökerse panel zaten sürekli kontrol eder ve bir iş gücüne ihtiyacı duymazsınız. Lütfen fiyat teklifini siz iletin ben herhangi bir fiyat söyleyemeyeceğim bu konuyu ticari anlamda düşünen herkes yazabilir sizden isteyeceğim tek şey bu yöntemi kendi kanallarım için de kullandığım için istediğiniz kadar kullanıp saat satışı yapabilirsiniz ama yöntemin satılması konusunda ricada bulunacağım kesinlikle satılmasını istemiyorum
İLETİŞİM :
WHATSAPP