babamı 3-4 gün önce göğüs ağrısı ve kolda ağrı şikayetiyle hastaneye götürmüşler ben çalışıyordum, devlet hastanesi kalp spazmı veya kalp krizi geçirmiş olabilirsin diye medikal parka sevk etmişler. doktor kalp'i besleyen ana damarda daralma var bypass olması gerek, ameliyata para almazlar dediler bizde sağa sola götürürken fenalaşır diye hastanede kalmasına karar kıldık. şimdi bizden ameliyata para almıyoruz ama hizmet ücreti adı altında 39bin tl talep ettiler.

sonra eniştem aradı aynısı arkadaşın başına geldi onlardan 80bin istemişler sonra hiç para vermemiş diyince bende sağlık bakanlığını aradım durumu anlattım onlar 170 arayın dediler. 170i aradım babamı doktor özele sevk etmiş devletin o kadar hastanesi var neden oraya sevk etti diyorum onu biz bilemeyiz sağlık bakanlığına şikayet edin diyor bu nasıl iştir paramız olmasa hastamız ölmeye mi mahkum kalacak anlamadım paran kadar mı hayatta kalıyoruz bu ülkede, bizden niye para istiyorlar özele yolladıysan hepsini senin karşılaman lazım değil mi yok eğer karşılamayacaksan neden doktorun özel hastaneye sevkine izin veriliyor. kimi kime şikayet edecez