Bundan bir hafta önce ttnet internetini kullanıyordum ama taahhüt bittiği ve fiyatları aşırı arttırdıkları için comnet'e geçtim. 230 TL olan 100 mbit interneti 450 TL yaptılar, ben başka firmaya geçeceğim, sizin internet artık çok pahalı dediğimde genelde tüm firmalar bizim altyapımızı kullanıyor ve hepsi hemen hemen bu fiyatlara hizmet veriyorlar dedi. Comnet bunların altyapısını kullanıyor ama Türk telekomda aldığım internet 100 mbit iken aldığım maksimum hız 83 mbit idi, comnet'e geçtim, 12 aylık peşin ödemeyle aylık 199 TL'ye aynı 100 mbit internet aldım, şuan ki maksimum hızım 93 mbit, upload hızım ise 19 mbit, bu nasıl iş ben anlayamadım.

Madem böyle bir hız verme durumları var, neden bu kadar hız veremiyorlar. Birde ana sağlayıcıyız, herkes bizim altyapımızı kullanıyor diye hava yapıyorlar. Sizin altyapınızı kullanıp, nasıl daha uygun fiyata, sizden daha fazla hızlı internet veriyorlar ben çözemiyorum.

Türk Telekom'dan kendinizi kurtarın bence, 10 senedir Türk telekom kullanan birisi olarak söylüyorum, kafalarına göre zam yapıyorlar, müşterilerine değer vermiyorlar.

Comnet'e geçmek isteyenler için referans kodum; https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT574KKP